WIN-actie #JOBvious

In de maanden juni, juli en augustus geef ik een CV-scan gratis weg (t.w.v. 20 euro) en in september verloot in een LinkedIn-scan (t.w.v. 50 euro). Hoe maak je kans hier op?

Maak een foto die te maken heeft met mijn vlogs of met JOBvious. Leg bijvoorbeeld je doelentrap vast, deel je moodboards, maak een foto van een plek waar je goed na kunt denken, etcetera. Deel deze foto via Facebook, Twitter en/of Instagram o.v.v. #JOBvious. Of zet de foto o.v.v. #JOBvious op mijn social media kanaal. Aan het eind van elke maand maak ik bekend welke foto heeft gewonnen.

Mijn social media kanalen zijn:
www.facebook.com/commendatio
www.facebook.com/sollicitatieboek
Twitter: @lauraberns en @commendatio
Instagram: laura_berns

Dus deel een inspirerende foto en stel me hiervan op de hoogte! En maak kans op een CV-scan en een LinkedIn-scan!

Geef een reactie