Vlog 13: filmpjes voortaan op verzoek

Ik heb na de zomer besloten om me te focussen op filmpjes die worden aangevraagd. Dus als je worstelt met een onderwerp, neem dan contact met me op zodat ik een filmpje kan maken en andere mensen ook kan helpen met deze loopbaan-casus.

Afgelopen maanden heb ik heel veel tips gedeeld om de ‘ideale sollicitant’ te worden en aan je eigen merk te werken. Al deze filmpjes maak ik in de avonduren en het weekend. Aankomende tijd gaat het zowel op het werk als priv√© erg druk worden en kan ik niet beloven dat ik nog steeds wekelijks tijd vrij kan maken hiervoor. Dus ik verwijs je graag door naar mijn website www.commendatio.nl en mijn loopbaanboek “JOBvious; Zet je eigen merk aan het werk” voor nog veel meer adviezen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.