update: wonen in Zweden

Wonen in Zweden?!?! Ja, je leest het goed! Het is al weer heel wat maanden geleden dat ik deze website heb bijgewerkt. Maar dat heeft een reden: we hebben namelijk een huis in Zweden gekocht op het platteland nabije Mariestad en inmiddels zijn we grotendeels geëmigreerd!

Hier is heel veel geregel en voorbereiding aan vooraf gegaan. Dus geen tijd voor tripjes waar ik jullie over kan tippen. En ook geen tijd om de website bij te werken. De maanden november en december zullen nog hectisch zijn en heeft deze website geen eerste prioriteit. Maar ik zal proberen om toch regelmatig even een update te geven van ons integratie in Zweden. En als we een leuke tripje hebben waar we je over kunnen adviseren, dan doen we dat uiteraard!

Klik hier om naar de uitgebreide update te gaan over ons emigratie-avontuur en over hoe we het vinden om in Zweden te wonen.

Vi ses!

zonsopgang vanaf de veranda

2 Comments for “update: wonen in Zweden”

Patricia

says:

Gisteren de aflevering gezien. Wat een mooie plek hebben jullie gevonden zeg en wat een prijs! Wij gaan in juli en augustus voor 3 weken een camper huren en willen een toer door zuid Zweden gaan maken. Ben er nog nooit geweest en ik ben toch wel erg benieuwd hoe dit gaat “voelen”

Liefs Patricia

Laura Berns

says:

Dank voor je reactie Patricia. En wat een mooi vooruitzicht! Ik ben benieuwd wat je van Zuid-Zweden vindt :-). Mocht je nog op zoek naar zijn mooie plekjes en tips, dan kun je de Zweden-pagina bekijken met de 2 rondreizen die wij hebben gemaakt. En als je in de buurt bent van Mariestad, dan geef maar een seintje! Kun je hier een kop koffie doen :-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.