Tests voor werkzoekenden

In mijn boek JOBvious staan diverse persoonlijkheidstests zodat je een beter inzicht krijgt in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Via een QR-code in het boek kom je bij een verborgen pagina die aan het boek is gekoppeld, maar ik wil de tests ook met je delen zonder dat je nu het boek aan het lezen bent. Deze lijst en tests zijn met zorg door mij persoonlijk geselecteerd, maar ik draag geen verantwoording of de links het nog doen en/of de uitkomst van de test passend voor je is. Deze website is niet gecreëerd voor commercieel en/of professioneel gebruik door bedrijven/scholen. Ik heb dit opgezet vanuit mijn eigen missie om mensen op een laagdrempelige manier te helpen zichzelf te ontdekken.

Loopbaancompetenties:

  • om te testen hoe succesvol jouw loopbaancompetenties zijn op de arbeidsmarkt, klik hier

Kleurentest De Caluwé:

  • om te testen hoe je reageert op veranderingen in je omgeving, klik hier

Enneagram:

DISC:

Roos van Leary:

Belbin Teamrollen:

360 graden feedback:

NB. ik heb geen directe relatie met de eigenaren van de genoemde websites en links. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die zij op hun website hebben vermeld. Deze links worden als tip gedeeld en ik verdien er verder niets mee.