Samenwerking kledingmerk RevolutionRace!

Voor degenen die ons kennen, weten dat we gek zijn op Zweden en daar graag heen willen emigreren in de nabije toekomst. En hoe gaaf is het dan dat je een samenwerking hebt gescoord met een tof Zweeds bedrijf dat prettige en betaalbare outdoor-kleding verkoopt! Laura mag als ambassadeur van RevolutionRace aan de slag. Als cadeautje voor alle lezers/volgers mogen we van 30 sept t/m 2 okt 20% korting geven op alle items in de webshop van RevolutionRace. Gebruik couponcode “TRIPADVISORLAURA20” bij het afrekenen.

Waarom staan wij achter RevolutionRace?

  • Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen voor hun kleding en versterken alle naden om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan.
  • Hun doel is om technisch slimme outdoorkleding te maken die zowel bestand is tegen alle weersomstandigheden, als een goede pasvorm heeft.
  • Ze claimen de meest duurzame kleding te maken die er is.
  • Ze bieden betaalbare kleding aan die jaar na jaar mooi blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. (dat zijn we nog aan het testen ;-))
  • Ze werken niet met tussenpersonen, maar bieden hun kleding alleen via hun webshop direct aan de consument aan. Een sneller, eenvoudiger proces zonder tussenpersonen betekent dat ze kleding van hoge kwaliteit kunnen aanbieden tegen een schappelijke prijs.

Heb jij ook interesse om een samenwerking met ons aan te gaan? Neem dan contact met ons op om hier verder over te brainstormen! Wat kunnen we voor jou betekenen? We kunnen producten testen en hier een review over schrijven. We zullen mooie foto’s plaatsen op Instagram. We kunnen een give-away organiseren. En samen bedenken we vast nog meer leuke acties om jouw product/bedrijf meer PR te geven! Geef ons een belletje of mailtje om wat ideeën uit te werken.

1 Comment for “Samenwerking kledingmerk RevolutionRace!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.