Samenwerking Grisport!

Grisport Utah Mid Premium

Eigenlijk zouden we dit jaar de Fjällraven Classic in Noord-Zweden gaan lopen, maar dat is een jaar uitgesteld. Een jaar extra om te trainen en heel veel te wandelen. En dat gaat natuurlijk het beste op prettige wandelschoenen! En hoe cool is het dat ik de nieuwe Utah Mid Premium van Grisport mag testen en mijn lezers mag informeren met een review. De eerste kilometers zijn een feit en de eerste indruk is top. Ik ga nog wat meer kilometers maken voordat ik een goede en eerlijke review kan schrijven dus stay tuned!

Wat zijn jouw favoriete wandelschoenen?

Ik ben blij dat ik deze nieuwe schoen van Grisport mag testen; de omschrijving klinkt veelbelovend! De schoen is waterdicht en toch ademend. Dit komt door een waterproof membraam. Verder heeft de schoen extra grip. Erg handig als we door de bergen gaan stappen :-). Ze beloven een zacht en comfortabel gevoel, ook niet onbelangrijk als we 110 km moeten gaan afleggen. Ik heb regelmatig last van blaren en ik heb 7 maanden met blauwe teennagels gelopen door schuivende voeten in andere schoenen. Grisport Utah Mid heeft een antislip structuur waardoor de sok niet in de schoen schuift en extra goed om de voet zit. Dus hopelijk geen blaren en blauwe teennagels meer! Ik heb het hoge model, maar ze hebben ook een laag model te koop. Dit klinkt toch top!?!

Fjällraven Classic Zweden

Ken jij trouwens de Fjällraven Classic? Dit is een hike van 110 kilometer met eigen bepakking waar je maximaal 5 dagen over mag doen. De tocht loopt langs de poolcirkel en is onderdeel van de LAW Kungsleden. Om in het noorden te komen, hebben we in februari een busje gekocht en omgebouwd tot mini-camper. Lees hier hoe we dit hebben gedaan. Omdat we afgelopen zomer niet naar Zweden mochten, hebben we mooie plekjes in Nederland ontdekt. Lees de andere blogs met tips over mooie plekjes in Nederland.

1 Comment for “Samenwerking Grisport!”