Referenties

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”401″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”thumbnail”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Referenties werkgevers” title_align=”separator_align_center” align=”align_center” color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Zie ook mijn LinkedIn-profiel:

Gilbert van Ophem, Wit Wognum:
“Samen met Laura hebben wij op ons bedrijf een eerste Masterclass in samenwerking met Startwijzer mogen organiseren waarbij Annemarie van Gaal onze gastspreker was. Vanaf de kennismaking is gebleken dat Laura doelgericht en met een ongekend positieve uitstraling deze eerste masterclass tot een groot succes wilde maken. Recht op haar doel af, maar met oog en gevoel voor alle details hebben wij gezamenlijk naar dit evenement met 175 bezoekende ondernemers toegewerkt. Kenmerkend zijn haar positieve en vakkundige houding en vermogen om samen tot het gemeenschappelijke doel te komen binnen alle gestelde kaders. De samenwerking heeft gerelateerd in een bijzonder succesvolle avond voor alle betrokkenen. Alle eigenschappen om echt “samen te werken” zijn tijdens ons traject meer dan voldoende bij Laura aanwezig gebleken.  Een betrouwbare zakenpartner met wie het prettig samenwerken is!”

Jan Kamphuis, Traduco:
“Voor Traduco B.V. heeft Laura op een deskundige, effectieve, spontane en enthousiaste manier bijgedragen aan het ontwikkelen van een relatiemarketing- en PR strategie. De inmiddels door de directie goedgekeurde strategie, zal worden toegepast ter ondersteuning van het realiseren van de bedrijfsdoelstelling op dit onderwerp. Namelijk het ontwikkelen en toepassen van een duidelijke en effectieve PR strategie, waarbij de producten, diensten en prestaties regelmatig en herkenbaar worden gecommuniceerd en geïnformeerd naar klant, relaties en overige stakeholders. Met als doel dat dit het imago continu versterkt.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” el_id=””][vc_column width=”1/1″][vc_text_separator title=”Referenties werkzoekenden” title_align=”separator_align_center” align=”align_center” color=”green”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Zie ook mijn LinkedIn-profiel:

Nicole H.:
“Laura is een zeer prettig persoon, die middels persoonlijke aandacht en een professionele houding het beste in iemand naar boven kan halen. Ik ben met haar begeleiding op zoektocht gegaan naar mijn eigen talenten en kwaliteiten en durf nu eindelijk mijn hart te volgen.”

Eugene de G.:
“Laura Berns-van Unen is een bevlogen trainer en weet haar kennis op een frisse manier over te brengen. De door haar samengestelde leerstof is duidelijk en laagdrempelig. De trainingssessies zijn om voor je het weet en ze kan de aandacht goed vast houden. De lesstof is voor mij zeer nuttig geweest. Ik kan daarom Laura van harte aanbevelen.”

Nancy A.:
“Laura heb ik leren kennen als een professionele vrouw die heel goed weet hoe zij iets over moet brengen op een groep mensen. Ik heb zelf in een groep gezeten die Laura handvatten heeft gegeven hoe we beter onszelf kunnen presenteren in de arbeidsmarkt.”

Liliana A.:
“Laura is een uitstekende coach. Ze heeft grote communicatieve vaardigheden en toont altijd een duidelijke focus. Ze kan goed luisteren naar de behoeften van de klant en concrete aanbevelingen geven. Ze is een erg vriendelijk en aangenaam persoon.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.