Poldervaartroute Zuid-Holland: nieuw blog Mountainreporters

Poldervaartroute

Afgelopen augustus hebben we een paar dagen met “Henry” gekampeerd in Midden-Delfland. Dit is een natuurgebied tussen Delft en Schiedam. Normaal crossen we over de A4 langs dit groene stuk en besef je helemaal niet dat ook hier ruimte en natuur is. We stonden op Buitengoed Ta Fete, welke we hadden geboekt via Campspace. Prachtig plekje waar we echt verliefd op zijn geworden! Faciliteiten waren helemaal top en het uitzicht over de landerijen eindeloos.

We hebben heerlijk gewandeld en het verslag van de Poldervaartroute staat weer op Mountainreporters. Het is een afwisselende wandeling van zo’n 15 kilometer. Klik hier om het verslag te lezen. Absoluut de moeite waard om dit gebied via de Poldervaartroute te verkennen!

Ben jij bekend met het gebied Midden-Delfland? En heb jij de Poldervaartroute al eens gelopen? Laat een reactie achter om anderen te inspireren. En ook ik ben altijd op zoek naar leuke overnachtingsplekjes en mooie wandelingen, dus ook mij inspireer je met jouw tips :-).

PS Niet het meest hippe kledingstuk, maar een afritsbroek is ideaal tijdens het wandelen…. Ik heb er twee gekocht bij Decathlon voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik wist niet of zo’n type broek wat voor mij zou zijn, dus ik wilde niet meteen de duurste winkel inlopen…. Maar eerlijk is eerlijk, het is toch wel erg handig….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.