JOBvious

JOBvious:

Hèt sollicitatiehandboek van nu!

  • uniek alles-in-één handboek om de ideale sollicitant te worden
  • populaire modellen uit het bedrijfsleven zijn omgebogen naar persoonlijk niveau
  • geschreven vanuit de bril van de werkzoekenden én de werkgever

JOBvious: nu te koop in heel Nederland & Belgie

Bestel een gesigneerd exemplaar via de webshop
  • online tips en trucs om nog meer uit het boek te halen
  • je gaat letterlijk ‘aan het werk’
  • toegang tot actuele informatie dankzij de koppeling met mijn website

Technische specificaties

ISBN: 9789492551078

Uitgever: Ambilicious

Prijs: € 19,95

Inkijkexemplaar: inkijkexemplaar JOBvious

Achterflap

Met dit boek puzzel je naar jouw ideale baan door proactief kansen te creëren en meer over jezelf te leren. Je kruipt in de huid van de personeelsmanager, je leert wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Daarna kruip je in de huid van de marketingmanager en creëer je kansen door o.a. te netwerken. Ten slotte ga je jezelf verkopen en onder de aandacht brengen van jouw ideale werkgever.

Bewezen modellen en theorieën vanuit het bedrijfsleven zijn omgebogen naar gebruik op persoonlijk niveau. Jobvious daagt je uit jouw 'ondernemersplan' schrijven; je bent immers een klein bedrijf met een eigen imago en merk.

Laura Berns-van Unen heeft acht jaar in de uitzend- en re-integratiebranche gewerkt en daar honderden mensen succesvol begeleid in de zoektocht naar een baan. Tijdens haar studie Bedrijfskunde is haar idee ontstaan om succesvolle modellen en theorieën bij ondernemingen om te buigen naar gebruik op persoonlijk niveau en zo een gedegen stappenplan te maken naar het bemachtigen van de ideale baan.

 

Aanbevelingen

Het Noordholland Dagblad schrijft op de achterflap:

“Als je echt met je carrière aan de slag wilt, dan is dit boek van Laura Berns-van Unen een uitstekend handvat. Laura verwerkt op een prettige manier veel informatie in haar boek. Informatie, die je direct in de bijbehorende oefeningen in de praktijk kunt brengen. Letterlijk: aan het werk! De verwijzingen naar haar website zorgen er voor dat je altijd toegang hebt tot actuele informatie.”

Het UWV geeft aan:

"Wil jij een vliegende start maken op de arbeidsmarkt of eindelijk die ene droombaan bemachtigen? De weg naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk, maar met een goede voorbereiding creëer je jouw eigen kansen op de arbeidsmarkt. Jobvious reikt handvatten en geeft je tips die je verder helpen in jouw carrière. Het helpt je te ontdekken waar jouw kracht ligt en wat jou bijzonder maakt. Maar ook hoe je jouw netwerk het beste kunt inzetten en je jezelf het beste kan voorbereiden op het sollicitatiegesprek.

Dit werkboek geeft houvast en biedt zelfinzicht. Of je nu je eerste stap maakt in het werkende leven of de volgende. Voor eenieder kan ik dit boek van harte aanbevelen, of je nu 21 of 61 bent. Zet je eigen merk aan het werk want solliciteren is hard werken."

Koop JOBvious nu!