Inspiratie voor reizigers

Inspiratie voor werkzoekenden en nu ook voor reizigers

Deze website hield ik met name in de lucht om de lezers van JOBvious extra informatie te geven en voor werkzoekenden gratis tips en inspiratie beschikbaar te stellen. Ik heb een nieuwe startpagina gemaakt en ik ga alle reisjes, trips en avonturen met ons mini-campertje ook via deze website bijhouden en delen. Dus naast gratis tips en inspiratie voor werkzoekenden, nu ook gratis tips en informatie voor reizigers.

Heb je ideeën voor content? Waar wil jij extra informatie over krijgen? Welke landen staan nog op jouw wensenlijst en wil jij meer informatie over? Laat het aan me weten en wellicht ben ik er geweest en kan ik je adviseren! Puur voor de fun, kost je niets ;-).

Veel leesplezier!

Groet Laura

Laura en Andries
In de Franse Alpen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.