Inhaalslag vlog nr 5 t/m 8…. oeps!

Ik zie dat ik via m’n website achter loop met het delen van m’n YouTube-vlogs…. Dus hierbij een inhaalslag naar alle filmpjes!

Vlog #5: hierin leg ik uit hoe ik als recruiter/leidinggevende kijk naar een sollicitant. Ik vertel aan je waar ik op let zodra er een brief binnen komt en ik deel heel veel vragen die ik stel tijdens een sollicitatiegesprek.

Vlog #6: een korte instructievideo hoe je binnen een minuut een onderscheidend CV maakt via Word.

Vlog #7: een oefening van Stephen Covey om er achter te komen wat jij nastreeft in het leven.

Vlog #8: uitleg over de STAR-methode. Dit is een interviewtechniek en het filmpje is dus geschikt voor zowel leidinggevenden die de interviews afnemen als de sollicitant die in het gesprek wordt ondervraagd.

Ben jij al geabonneerd op m’n YouTube-kanaal? Dat kan via http://www.youtube.com/channel/UC2McBbqpOsw7NmHvKLoiQ6A Je krijgt dan automatisch een mail zodra er weer een filmpje online staat. Ik probeer wekelijks nieuwe tips en adviezen met je te delen. Ik plaats de meeste filmpjes op zaterdag of vlak voor het weekend, zodat je in het weekend meteen aan de slag kunt met jouw loopbaan.

En je kunt natuurlijk ook via de pagina voor werkzoekenden heel veel tips, tests en adviezen tot je nemen.

Geef een reactie