Home Commendatio

  • Oprichter Commendatio: Laura Berns-van Unen Kernwaarden: creatief, actueel, dichtbij, praktisch, persoonlijk, resultaatgericht

Commendatio staat voor ‘aanbeveling’. Ik help je graag om aanbevolen te gaan worden.

Mijn naam is Laura Berns-van Unen. Ik ben sollicitatiecoach én bedrijfskundige. Ik help werkzoekenden om kansen te creëren op de arbeidsmarkt en zichzelf te onderscheiden. Dit doe ik naast mijn baan als Depotmanager bij PostNL Pakketten (en oorspronkelijk kom ik uit de uitzend- en re-integratiebranche). Waarom? Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en ik weet hoeveel plezier en voldoening het geeft als je een baan hebt die bij je past. Mijn ultieme doel is dat iedereen een baan vindt die het waard is om het bed voor uit te gaan. “Werken” maakt een belangrijk deel van het leven uit en het kan je gelukkig of ongelukkig maken. Met mijn adviezen en diensten hoop ik een bijdrage te leveren aan een extra stukje geluk in Nederland en bij jou.

Bel me of mail me als je vragen hebt!

Vind je het vervelend om een afwijzing te ontvangen of helemaal geen antwoord te krijgen? Kan je geen geschikte vacatures vinden? Heb je geen idee waar je moet starten met jouw zoektocht naar een (andere) baan?

Solliciteren is een vak op zich en ik help je daar graag bij. In mijn loopbaan heb ik al honderden mensen geholpen om werk te vinden. Dankzij mijn methode kan ook jij kansen gaan creëren en ben je niet meer afhankelijk van gepubliceerde vacatures. Klik op de foto voor inspiratie, tips en ondersteuning.

JOBvious is hèt sollicitatiehandboek van vandaag de dag. Het boek is in 2017 uitgegeven en is dus al twee jaar een bewezen methode. JOBvious is een praktisch handboek met veel opdrachten die jij gaat uitwerken. Je start met een gedeelte jezelf leren kennen, daarna wordt het netwerk uitgebreid en ten slotte ga je jezelf echt verkopen. Er zijn heel veel boeken over solliciteren, maar die belichten bijna allemaal slechts 1 aspect. Dit is een alles-in-een boek waarmee jij echt de diepte in gaat en de ideale sollicitant wordt. Klik op de foto voor meer informatie.

Wil je meer over mijn achtergrond weten? Klik dan op de foto.

Wil je weten hoe klanten mijn dienstverlening ervaren? Klik dan op de foto voor referenties.