Eerste ervaringen met minicamper “Henry”

Inmiddels hebben we een aantal nachten en dagen in onze minicamper “Henry” doorgebracht. Het bevalt tot nu toe prima en we weten nu ook wat we nog aan willen passen. We zijn erg blij met hoe we de keuken en bedbank hebben gebouwd. Foto’s staan op de pagina over onze minicamper (klik hier). We zijn nog aan het nadenken hoe we de achterdeuren aan de binnenkant zo effectief mogelijk kunnen gaan gebruiken en hoe we aan de buitenkant onze campingstoelen kunnen ophangen. Heb je hier tips voor of goede ervaringen mee? Laat het aan ons weten! We zoeken veel op internet en Pinterest voor inspiratie en ervaringen van anderen zijn erg waardevol.

We hebben nu weer een paar dagen thuis om wat te klussen en handige spullen aan te schaffen en dan gaan we weer op pad. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat het erg handig is om een wc-houder op te hangen zodat je altijd weet waar de rol gebleven is ;-). En ook een vast plekje voor de autosleutel is geen overbodige luxe.

Tot nu toe hebben we prettig overnacht bij een locatie van Campspace en we hebben “Het Groene Boekje” aangeschaft waarmee we op natuurcampings kunnen staan. Binnenkort zal ik een blogje schrijven over onze positieve ervaringen met Natuurkampeerterrein Landgoed Quadenoord. Maar nu eerst op zoek naar een leuke locatie voor onze laatste dagen van deze vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.